Bezinningsuitzending 'Echt Esther' met weggeefactie

Daar is het dan, het einde van een jaar. Nog twee mooie uitzendingen van ‘Echt Esther’ staan er in de agenda. Donderdag 21 december om 19.00 uur zijn Annemarie Sips, Mercedes Sharrocks en Barbara Te Boekhorst te gast, om te praten over bezinning.

Misschien hebben deze dames geen introductie meer nodig. Toch even kort: Annemarie Sips, spiritueel mentor in levenskunde, 
auteur en een business queen met missie. Mercedes Sharrocks: spiritueel medium, intuïtief coach, schrijfster en docent. Barbara te Boekhorst: een nuchtere powervrouw die je liefdevol en snel in je kracht brengt. Coach, auteur en columnist.

Wat is bezinning? Hoe kom jij tot bezinning? Daar gaat Esther Sparnaaij het met haar gasten uitgebreid over hebben. Het wordt een uitzending vol met tips over hoe jij rust kunt creëren in drukke tijden en voor jezelf kunt kiezen.

Vanuit rust kun je ook geven. De kerstdagen staan voor de deur en wie gun jij een pakketje onder de boom, met drie prachtige boeken van deze inspirerende dames. De mooiste inzending ontvangt de drie boeken thuis, om daar de komende donkere maanden eens echt van te genieten. Wat moet je doen?

We bundelen de drie boeken:  ‘Voorbestemd’ van Annemarie, ‘Tekens uit het universum’ van Mercedes en ‘The magic methode’ van Barbara. Mail voor 21 december naar esther@radioaalsmeer.nl wie jij deze spirituele boeken gunt onder de kerstboom en waarom, wij zoeken een mooie inzending uit.

 

Gepubliceerd: 15 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×