Het begint al aardig op Kerst te lijken in 'Aalsmeer by Night'

‘Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond vanaf 20.00 uur te beluisteren op Radio Aalsmeer. Donderdag 21 december is er weer een extra lange uitzending op de zender. En: ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’ in ‘Aalsmeer by Night’!
Met nog maar een aantal dagen tot Kerst, besteedt presentator Meindert van der Zwaard deze donderdag nog 1 keer extra aandacht aan de minder bekende muzikale kerstnummers. Tussen acht en middernacht komen er wel een paar bekende kersttracks voorbij, maar toch niet die songs die je elke dag al drie keer hoort. Natuurlijk worden die minder bekende kersthits afgewisseld met andere niet-kerst-tracks uit heden en verleden.
Verder komen de wekelijkse items voorbij, waaronder ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur) en ‘De (Kerst)Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur).
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, DAB+, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Aalsmeer Centrum

Gepubliceerd: 18 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×