'That's Life' live vanuit Flower Art Museum

Vrijdag is het programma ‘That’s Life’ weer op locatie, live vanuit het Flower Art Museum van 20.00 tot 22.00 uur. Hierin worden alle vrijwilligers van het museum in het zonnetje gezet en er wordt aandacht besteed aan de huidige expositie Vrije Vogels en De Natuur Geknipt.

Maar ook gaan programmamaakster Jenny Piet en sidekick Constantijn Hoffscholte het hebben over het pand zelf, de tuin, vrienden van het museum, speurtocht in de kerstvakantie, nieuwe te verwachten exposities en nog veel meer. En er is een prachtig mooi project gestart om van de huidige verweerde buitenstoelen een kunstobject van te maken, Sander Bosman, één van de deelnemende kunstenaars komt over zijn project vertellen.

Dit alles in kerstsfeer met live muziek door een delegatie van popkoor Soundsation. De techniek van deze uitzending is in handen van Lennart Bader en Dennis Wijnhout.

Kijk vooral mee via uw TV (Caiway kanaal 12/kpn kanaal 1389) of via de website www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Erik de Rijk

Gepubliceerd: 18 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×