‘Door de Mangel’ met kort kerstreces

Afgelopen maandag ontving het voltallige team van ‘Door de Mangel’ in de laatste uitzending van 2023 fysiotherapeut Auke Ham als 408 e gast. De geboren Aalsmeerder groeide op in Aalsmeer-Oost. Zijn moeder is ook een Aalsmeerse, de bekende bloemiste Afke Borgman. Via de studie rechten is hij uiteindelijk fysiotherapie gaan studeren en ging hij bij PACA werken en werd zelfs een van de eigenaren. Hij omschreef zichzelf: als sociaal, open en punctueel.

Natuurlijk heeft Auke ook een nieuwe gast bereid gevonden om in het nieuwe kalenderjaar naar de studio te komen. Op maandag 8 januari neemt Saskia Offerman plaats achter de microfoon. Maar de komende twee weken genieten de programmamakers van een korte kerstvakantie.

Dat betekent dat er op Eerste Kerstdag een herhaling wordt uitgezonden. U kunt dan luisteren naar de uitzending van 12 juni j.l. met ICT-er Mike Mieremet die ook actief is bij de vrijwillige brandweer.

Foto: Mike Mieremet

Gepubliceerd: 19 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×