Golden Glamour Party voor groep 8 leerlingen

Aalsmeer – Op 26 januari staat er een bijzonder evenement op de agenda voor alle groep 8 leerlingen uit Aalsmeer en Kudelstaart. Club N201 opent zijn deuren voor het Groep 8 Feest, georganiseerd door Eric Spaargaren in samenwerking met gro-up Buurtwerk. Dit jaar verruilt het feest het gebruikelijke NEON thema voor een sprankelende Golden Glamour Party.

Het feest, bekend om zijn succesvolle formule met DJ’s, confetti, muzikale battles en gezelligheid, verwelkomt alle 9 basisscholen uit de regio. Kaarten worden uitgedeeld door de groep 8 leraren. De toegangsprijs bij de ingang is €7,- inclusief een consumptie, lekkers en garderobe. Extra consumpties zijn beschikbaar voor €2,50.

Het hoogtepunt van de avond is de Golden Glamour Party, waarin groep 8 leerlingen worden uitgenodigd om in witte, zwarte of gouden kleding te verschijnen, zichzelf te voelen als VIP’s en de rode loper te betreden. Ouders worden gevraagd rekening te houden met beperkte parkeerruimte.

Het feest begint om 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur, met de deur open vanaf 22.15 uur. Ouders kunnen hun kinderen ophalen bij de N201-deur. Voor meer informatie, inclusief details voor ouders: www.groep8feest.nl.

Foto: Laurens Niezen Fotografie

Gepubliceerd: 3 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×