Betoverende Kerstlichtjeswandeling bij Boerenvreugd

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd organiseert een magische lichtjeswandeling van 9 tot 26 december. Vrijwilligers hebben het boerderijterrein getransformeerd met schitterende kerstitems, waaronder verlichte koeien, hertjes in de wei, een gezellige après-ski hut en een traditionele kerststal. Elke avond, zodra het donker wordt, verlichten de lichtjes het wandelpad rondom de boerderij.

Speciaal voor kinderen is er een leuke uitdaging: bij elk kerstitem staat een letter, en de verzamelde letters vormen samen een woord. Wandelkaartjes zijn vanaf 9 december te downloaden vanaf de Facebookpagina van Boerenvreugd of www.boerenvreugd.nl, en zijn ook beperkt verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Deelnemers dienen een uitgeprinte wandelkaart en pen mee te nemen. Een zaklamp kan handig zijn in het donkere Hornmeerpark. Hoewel de wandeling gratis is, wordt een vrijwillige donatie via de QR-code op de wandelkaart of bij de brievenbus aan het eind van de route op prijs gesteld, met kans op leuke prijzen. Een betoverende manier om samen de kerstsfeer te beleven bij Kinderboerderij Boerenvreugd.

Gepubliceerd: 4 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×