Kerstpakkettenactie voor 20.000 ouderen

Aalsmeer – In een hartverwarmende kersttraditie ontvangen ruim 20.000 ouderen in Nederland liefdevol samengestelde kerstpakketjes. Initiatiefnemer Riki Stichting, in samenwerking met basisscholen en Zonnebloemvrijwilligers, bezorgt deze pakketjes voor de 17e keer.

Het hoogtepunt van deze actie is het persoonlijk uitdelen door leerlingen aan bewoners van verzorgingscentra en ouderen in hun privé-omgeving. Zonnebloemvrijwilligers brengen de pakketjes bij zelfstandig wonende ouderen thuis. Ingrid Strating, directeur van de Riki Stichting, benadrukt dat deze ontmoetingen bijdragen aan een liefdevolle wereld waarin ouderen zich gezien, gehoord en verbonden voelen. Naast de kerstpakketten verdeelt de stichting ook ruim 5.000 kerstattenties en 600 LINDA.foundation pakketten aan gezinnen en ouderen die het extra kunnen gebruiken in deze financieel uitdagende tijden.

Gepubliceerd: 14 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×