Veel blije kinderen door verlanglijstjesactie Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Veel kinderen hadden hun verlanglijstje ingeleverd voor de Sinterklaas-actie in Aalsmeer Centrum. De ondernemers konden maar liefst tien kindjes blij maken met cadeautjes. Sinterklaas en zijn Pieten waren naar Foto de Boer gekomen voor een gezellige fotoshoot en daar kwamen later ook de blije winnaars.
Milou, Alan, Laoura, Lizzy, Jip, Boaz, Ficque, Vienne, Liam en Lincy waren in de prijzen gevallen en kregen drie cadeautjes van hun verlanglijstje. Van een chocoladeletter, een leesboek en klei tot een knutselset, een vloerkleedje en een snack voor het konijn. En wat waren ze blij dat ze dit uit handen van Sinterklaas ontvingen.
Helaas konden de ondernemers niet alle kindjes blij maken met de cadeautjes van hun lijstje, maar wie weet komt Sinterklaas volgend jaar weer naar Aalsmeer Centrum met opnieuw een leuke winactie.
Foto: Ilse Zethof

Gepubliceerd: 6 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×