Westeinderpas voor kwetsbare gezinnen

Aalsmeer – Stichting ANDERS Amstelland en Groupcard, de initiatiefnemer van de Westeinderpas, slaan de handen ineen om financieel kwetsbare gezinnen in de gemeente Aalsmeer te ondersteunen. In samenwerking met Groupcard heeft Stichting ANDERS een aantal gezinnen geïdentificeerd die het financieel moeilijk hebben. Als blijk van steun ontvangen deze gezinnen een Westeinderpas ter waarde van €20. De Westeinderpas is bedoeld als een welverdiend extraatje voor gezinnen die normaal gesproken geen ruimte hebben voor leuke uitgaven.

Stichting ANDERS koppelt bedrijven aan mensen met specifieke hulpvragen, waarbij lokale behoeften worden aangepakt. Deze samenwerking resulteerde in de schenking van 40 Westeinderpassen aan kwetsbare gezinnen. Groupcard, als partner van Stichting ANDERS, benadrukt dat het gebaar niet alleen bedoeld is als reactie op specifieke hulpvragen, maar als een middel om armoede-gerelateerde stress te verlichten.

De Westeinderpas, uitsluitend te besteden bij lokale ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart, biedt niet alleen steun aan gezinnen, maar ondersteunt ook lokale bedrijven en draagt bij aan een levendige gemeenschap. Stichting ANDERS spoort hulpvragers aan om op hun beurt iets terug te geven aan anderen, waarmee positieve daden zich door de samenleving verspreiden.

Gepubliceerd: 9 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×