'Aalsmeer Actueel' blikt vooruit en kijkt terug

Op zaterdag 6 januari kun je genieten van een boeiende radiouitzending van Aalsmeer Actueel, vol informatieve en vermakelijke momenten. De uitzending begint met een inspirerende duik in de wereld van goede voornemens, waar een gerenommeerde lifestylecoach praktische tips en motivatie deelt om jouw doelen voor 2024 te verwezenlijken.

Daarnaast werpt het programma een blik op de politieke horizon van Aalsmeer voor het komende jaar, met verwachtingen, uitdagingen en belangrijke ontwikkelingen die de Aalsmeerse  gemeenschap zullen beïnvloeden. Een essentiële update voor alle betrokkenen bij het wel en wee van Aalsmeer.

De Stichting Historisch Aalsmeer neemt de luisteraars mee op een ontdekkingsreis door de rijke geschiedenis van Aalsmeer en Tjeerd Veninga sluit af met zijn betoverende column “Lieve Gido,” waarin hij op een knipogende manier het dagelijkse leven en de lokale gebeurtenissen bespreekt. Het dynamische presentatietrio, bestaande uit Tjeerd Veninga, Rinus van Itterzon en Egon Jansen, staat garant voor een amusant en gevarieerd programma. Kortom een boeiende start van het nieuwe jaar!

Aalsmeer Actueel wordt iedere eerste zaterdag van de maand uitgezonden tussen 13.00 – 15.00 uur.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 2 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×