Praatjesmakers en zwaardvechter bij 'EchtWel'

Het is de 1e donderdag van het jaar en tijd voor het jeugdprogramma ‘EchtWel’. Deze keer hebben de programmamakers drie praatjesmakers in de studio als sidekick. Rico Streijl en Quinn & Yalou Sparnaaij wilden graag een keertje radio maken met Sem en tante Es.

Ze mogen zwaardvechter Bart Jongsma die naar de studio komt, het hemd van het lijf vragen. Bart doet aan historisch zwaardvechten. Binnenkort vliegt hij zelfs naar Finland voor een groot toernooi! Wat ook leuk is, hij maakt zijn eigen zwaarden.

Er is ook nog nieuws van de kinderraad, maar daarvoor moet je echt meeluisteren en dit kan, donderdag 4 januari overal ter wereld vanaf 19:00 uur via de website van Radio Aalsmeer of via de lokale radiozender.
Heb jij een vraag voor een van de gasten? Mail deze voor 4 januari naar esther@radioaalsmeer.nl
Foto: Miriam Sparnaaij

Gepubliceerd: 2 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×