Online training ‘Omgaan met dementie’.

Aalsmeer – Mantelzorg & Meer organiseert op 19 en 26 februari een tweedelige online training, ‘Omgaan met dementie’, speciaal voor kinderen met een ouder die aan deze ziekte lijdt. De training belicht essentiële aspecten voor het begrijpen en omgaan met dementie. Gebruikmakend van de belevingsgerichte benadering worden deelnemers aangemoedigd om zich in te leven in de wereld van de persoon met dementie, wat positieve effecten heeft op het dagelijks functioneren en echte verbinding mogelijk maakt.

De onderwerpen van de tweedaagse training omvatten verschillende vormen van dementie, de werking van het geheugen, de belevingsgerichte benadering, de persoonlijke impact, en beschikbare hulpmiddelen. De online sessies vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur, en na aanmelding ontvangen deelnemers een link voor toegang. Deelname aan de training is kosteloos, en het biedt waardevolle inzichten en tools voor kinderen die hun vader of moeder met dementie willen ondersteunen.Online training ‘Omgaan met dementie’.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 23 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×