‘Door de Mangel’ ontvangt Bonnie St. Claire

De in Aalsmeer-zuid opgegroeide en ook woonachtige hondentrimster Bianca van der Meer was afgelopen maandag de 412 e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Zij vertelde een heftig en emotioneel verhaal over haar ouders en buurjongen. Een moeilijke tijd voor Bianca die zich hier, mede door haar werk als hondentrimster, doorheen worstelde. Ze nam dan ook als voorwerp het boekje “Voor een bijzondere dochter” mee dat haar moeder haar heeft gegeven als dank voor haar steun. Na haar pensioen wil Bianca graag emigreren naar Spanje. Zij noemde zichzelf een dierenvriend, spontaan en een gezelligheidsdier.

En ook Bianca heeft een opvolgster gezocht en gevonden. Niemand minder dan Bonnie St. Claire komt maandag 5 februari naar de studio. Al geruime tijd komt Bonnie met haar hondjes bij Bianca en zo zijn zij vriendinnen geworden. Ze wil graag weten of zij nog zenuwachtig is voor een optreden en hoe zij zich daarop voorbereid.

Als je ook een vraag hebt voor Bonnie, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en dan leggen wij de vraag voor aan Bonnie.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×