De 'Mark en Eric Show' opent jouw weekend

Vrijdag 2 februari zijn de mannen van de ‘Mark en Eric Show’ tussen 20.00 en 22.00 uur weer in de studio aanwezig om jouw weekend te openen, live via radio en tv. Zoals je gewend bent zijn de ingrediënten voor de show; muziek, feest, sport en interessante gasten.

De programmamakers maken de Aalsmeerse après ski top 5 bekend. En après skimuziek gaat hand in hand met carnavalsmuziek. Kudelstaart, of moeten we Poelgilderdam zeggen, maakt zich op voor het carnavalsfeest. Ze bellen met Prins Auke den Eerste die dit jaar voor het eerst de aanvoerder is van het carnavalsfeest en die avond alvast een voorproefje neemt op alle festiviteiten bij een bevriende carnavalsvereniging.

Ook besteden ze aandacht aan de spannende competities van FC Aalsmeer en Green Park Handbal Aalsmeer. De competities lopen namelijk weer na de winterstop.

Gepubliceerd: 29 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×