'Door de Mangel' ontvangt lifestylecoach

In de eerste live aflevering van het nieuwe jaar ontving het team van ‘Door de Mangel’ de in Aalsmeer-Oost opgegroeide Saskia Offerman. De 50-jarige nanny heeft na haar MDGO-opleiding gewerkt in de kinderopvang, maar vond ook haar droombaan in de paardenstallen van Verhoef. Daarna ook gewerkt bij de dierenarts en geeft zij nog altijd zwemlessen. Offerman omschreef zichzelf als spontaan, sportief en een beetje wild. Dat bleek o.a. uit het feit dat zij de Elfstedentocht op een sup-board heeft gevaren, wat haar diverse blaren op haar handen opleverde.

Natuurlijk heeft Saskia ook een nieuwe gast gezocht en gevonden in de persoon van Karin Dondertman. Na het verliezen van haar baan is zij een andere interessante weg ingeslagen qua gezondheid. Zij helpt haar cliënten met het verbeteren van hun gezondheid en om symptomen te voorkomen of op een natuurlijke manier te verlichten. Karin helpt op een gezonde manier oud te worden, terwijl je nog steeds kan genieten van een wijntje, chocola of spontaan etentje. Saskia wil van de 410e gast in de talkshow weten hoe zij van dit mooie idee haar werk wil maken.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Karin Dondertman

Gepubliceerd: 8 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×