'Kwekersverhalen' met Kees Kramer

2023 was het Jaar van de Sering en in dat kader brengen Radio Aalsmeer en museum Historische Tuin een speciale serie: ‘Kwekersverhalen’. In verschillende radio-uitzendingen komen seringenkwekers van nu en vroeger aan het woord over hun vak en alle bijzonderheden die hierbij komen kijken.

Maandag 15 januari, om 18:00 uur, is Kees Kramer te gast en misschien neemt hij ook zijn zonen mee naar de radiostudio. Zijn bedrijf is al sinds 1600 een familiebedrijf en is in 1920 overgeschakeld op Seringenteelt. Momenteel kweekt Kees ca 10 soorten seringen.

Presentator en interviewer van Kwekersverhalen is Tjeerd Veninga, zelf schoonzoon van een seringenkweker. De techniek wordt verzorgd door Egon Jansen. De reeks is een initiatief van de Historische Tuin en wordt uitgezonden door Radio Aalsmeer.

 

Gepubliceerd: 11 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×