Gespreksgroep Levend Verlies voor Mantelzorgers

Aalsmeer – Mantelzorg & Meer organiseert een driedelige gespreksgroep genaamd ‘Levend Verlies’ voor mantelzorgers in de regio. De gespreksgroep, die start op woensdag 7 februari, richt zich op mantelzorgers die geconfronteerd worden met levend verlies, waarbij zij rouwen om het verlies van gezondheid van hun zorgbehoevende, zoals een ouder met dementie of een partner met een beroerte.

Tijdens de bijeenkomsten delen deelnemers hun ervaringen over het zorgen voor een partner, ouder of kind die geleidelijk aan gezondheid verliest. Een consulent begeleidt de gesprekken en biedt inzichten, informatie en tips. De bijeenkomsten, gepland op 7, 14 en 28 februari 2024 van 10.00 tot 12.00 uur, vinden plaats bij Mantelzorg & Meer op Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen.

Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de gespreksgroep via e-mail (info@mantelzorgenmeer.nl), telefonisch (020 5127250), of via het formulier op de website. De agenda op de website bevat meer details over de gespreksgroep.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 23 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×