Wethouders verkennen duurzame zwembaden voor toekomstige Waterlelie

Aalsmeer – Wethouders Bart Kabout en Willem Kikkert zijn op onderzoek uitgegaan naar de toekomst van zwembad De Waterlelie. Het onderzoek, dat de keuze tussen renovatie en nieuwbouw omvat, bracht de wethouders naar moderne zwembaden in Nunspeet en Bergen. Deze baden onderscheiden zich door hun duurzaamheid, mogelijk gemaakt door de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wethouder Kabout benadrukte de snelle ontwikkelingen in zwembadtechnologie en noemde de bezoeken nuttig voor het verkennen van sportieve en recreatieve mogelijkheden. Wethouder Kikkert prees de aandacht voor duurzaamheid, wat volgens hem een voorsprong oplevert.

Momenteel loopt er ook een onderzoek naar de toekomst van het zwembad in Aalsmeer, waarbij input van de gemeenschap cruciaal is. De resultaten worden naar verwachting in de eerste helft van het jaar aan de gemeenteraad voorgelegd. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Drijver & Partners, Straman, en Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA) in samenwerking met de gemeente.

Gepubliceerd: 23 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×