Maak je eigen kunst bij de KudelKnutselKlub

Kudelstaart – Ontdek de KudelKnutselKlup in Kudelstaart – een creatief paradijs voor kinderen met artistieke aspiraties! Onder begeleiding van de ervaren kunstenaar Femke Kempkes verkennen kinderen een scala aan kunsttechnieken, waaronder schilderen, tekenen, kleien en knutselen. Femke stimuleert de verbeelding van de kinderen en helpt hen bij het ontwikkelen van hun ideeën tot kunstprojecten. Deze cursus van zes lessen van 1,5 uur biedt niet alleen een artistieke ontwikkeling, maar ook een kans voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en samen aan kunstprojecten te werken. De lessen vinden plaats op woensdagmiddagen van 15.30 tot 17.30 uur in Place2Bieb Kudelstaart, tegen een kostprijs van €35,- per cursus.

De KudelKnutselKlup bevordert niet alleen de creativiteit van kinderen, maar leert hen ook om te gaan met diverse materialen. Het programma is geschikt voor kinderen van alle niveaus en biedt een leuke gelegenheid om samen met andere creatieve geesten te groeien. Aanmelden voor deze boeiende ervaring kan tot 14 februari 2024 via de website van Cultuurpunt Aalsmeer.

Gepubliceerd: 30 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×