Muzikale 'Echt Esther'

Donderdag 11 januari 19.00 uur staat ‘Echt Esther’ in het teken van muziek waarbij verschillende muzikanten naar de radiostudio komen.

Timo van der Vring, Motje Dood, is liedjesschrijver, producer en uitvoerend muzikant. Hoewel Timo eerst vooral schreef voor anderen komt hij dit jaar zelf meer op de planken staan. Met het nummer ‘Bosje Bloemen’ wil hij zichzelf graag voorstellen in Aalsmeer. Toepasselijker kan niet.
René Köhler en José Bloois schrijven samen muziek. Dat is wat zij het liefste doen. Het hele gezin uit Aalsmeer is betrokken, ook hun zoon van vijf. Ze komen onder andere hun nieuwste single ‘Keep on dancing’ promoten.

Rein van der Zee uit Kudelstaart is rockster in hart en nieren. Met zijn band ‘Wildcat’ heb je hem misschien weleens gezien in café Joppe. Rein vindt het ontzettend leuk om met mensen in gesprek te gaan, die zijn passie voor muziek delen. Een registratie van deze gesprekken vind je terug in de rubriek ‘Music in the Air’. Die hij afwisselend schrijft met zijn zus Joke van der Zee.

Heb jij een vraag voor een van deze muzikale gasten? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.
Foto: Kees Rijken

Gepubliceerd: 8 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×