Rustige jaarwisseling in Aalsmeer en Kudelstaart

Aalsmeer/Kudelstaart – De jaarwisseling in Aalsmeer en Kudelstaart is relatief rustig verlopen. Zowel de politie als het handhavingsteam van de gemeente surveilleerden gedurende de hele nacht in de wijken en rapporteerden over het algemeen een goede sfeer in de gemeente. Hoewel er enkele meldingen waren van kleine brandjes en vuurwerkoverlast, waren de incidenten beperkt.

In Aalsmeer-Oost was het kortstondig onrustig rond het Rozenpleintje en in de omgeving van de Proosdijhal in Kudelstaart was er ook sprake van enige onrust. Bij de Proosdijhal vond aan het einde van de avond een buitenbrand plaats, die snel geblust werd. Daarnaast zijn meldingen binnengekomen van vuurwerk dat naar de auto’s van hulpdiensten werd gegooid.

Brandweer Amsterdam-Amstelland kreeg meldingen uit de hele regio, maar de situatie bleef beheersbaar. De ambulancedienst had het druk, maar kon de situatie aan.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×