'That's Life' in teken van gedichten

De uitzending van ‘That’s Life’, het kunst- en cultuurprogramma op Radio Aalsmeer, van donderdag 18 januari om 20.00 uur staat in teken van gedichten.  Er is aandacht voor de Poëzieweek, de KCA Gedichtenavond en de verkiezing van de nieuwe dorpsdichter.

Wethouder Willem Kikkert en Lisanne van de Pal van de gemeente Aalsmeer komen de uitzending openen en vertellen over de nieuwe formule waarmee de nieuwe dorpsdichter van Aalsmeer gekozen wordt. Een van de juryleden is dorpsdichter van Uithoorn Peter Borghaerts, Hij is zeer actief in de regio Amstelland met cultuur en komt naar de radiostudio om te vertellen over de verschillende thema’s van de gedichten.

Marijke Haremaker, Joke van der Zee en Ans de Kruijf van de werkgroep KCA Podiumkunst en Literatuur komen ook langs. Ze organiseren de 25e editie van de KCA Gedichtenavond op 25 januari tijdens de nationale gedichtendag in de Oude Veiling met als thema ‘Thuis’. Deze dames nemen een aantal dichters mee, die uitgekozen zijn voor deze avond. Uiteraard gaan zij een prachtig gedicht voordragen, maar aan alle gasten wordt gevraagd om een gedicht voor te dragen of ter plaatse te maken.

Natuurlijk is er ook even tijd om de KCA- voorstellingen van dit jaar door te nemen in Cultureel Café Bacchus. Dit alles omlijst met mooie toepasselijke muziek en veel informatie over kunst en cultuur.

Presentatie en programmamaker Jenny Piet en de techniek wordt verzorgd door Dennis Wijnhout.

Gepubliceerd: 15 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×