Carnaval en De Schakel bij 'DownTown Radio'

Zaterdag 20 januari om 14.00 uur wordt het weer een feestje in de radiostudio bij ‘DownTown Radio’, want dan besteden Dennis en Ilse aandacht aan het ‘Onbeperkt Carnavalsfeest’ dat Stichting Dag van je Leven en Carnavalsvereniging De Pretpeurders organiseren tijdens de carnavalsweek. De nieuwe prins van Poelgilderdam, Auke den Eerste, vereert de programmamakers met een bezoekje en gaat er alles over vertellen. Tevens wordt er aandacht besteed aan de Droomdisco, die op 2 februari ook in het teken staat van Carnaval.

Ook Esmée komt naar de radiostudio samen met voorzitter Marcel Bellis van De Schakel uit Amstelveen. Esmée is lid van deze vrijetijdsvereniging en is daar heel enthousiast over. Ze komen vertellen over de activiteiten die dit jaar georganiseerd worden en dat is heel veel.

 

Foto: De Schakel

Gepubliceerd: 15 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×