Mooie Piet in 'Door de Mangel'

Maandag 15 januari was de in Aalsmeer opgegroeide Karin Dondertman te gast. Sinds drie jaar woont zij echter in Almere. De 55-jarige gediplomeerde OERsterk-coach is administratief opgeleid, maar is nu bezig met het opzetten van een eigen praktijk. Daarmee volgt zij haar passie: gezonde voeding, koken en leven in de natuur. Zij wil haar cliënten helpen met het verbeteren van hun gezondheid. Karin helpt op een gezonde manier oud te worden. Dondertman omschreef zichzelf als een ondernemer, pionier en dierenvriend. Ook honden zijn voor haar een passie en daarom heeft zij ook een opleiding tot hondencoach gedaan.

Natuurlijk heeft Karin een opvolger gezocht en gevonden. Al 25 jaar is Piet Vreeken een vriend van haar. “Leeftijd speelt geen rol bij vriendschap”, vertelde Dondertman. Als rechtgeaarde Buurter heeft Vreeken ook een bijnaam: Mooie Piet. Natuurlijk willen we horen
hoe hij aan deze bijnaam is gekomen, maar daarnaast wil Karin hem graag vragen wat hij naast sporten gaat doen als zijn vrijwilligerswerk in het hospice ThamerThuis stopt op het moment dat hij volgend jaar 75 jaar wordt.

Als je ook een vraag hebt voor Mooie Piet, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×