90's Mix in extra lange 'Aalsmeer by Night'

‘Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren op Radio Aalsmeer. Donderdag 25 januari is er van 20.00 tot 23.59 uur weer een extra lange uitzending op de zender.

Met een groot 90’s feest begin februari in The Beach in Aalsmeer in het vooruitzicht, is er vanaf 21.30 uur een speciale 90’s Eurodance mix te horen in het programma. Behalve veel 90’s-hits draait presentator Meindert van der Zwaard deze avond ook oudere hits maar ook heel veel nieuwe tracks. In het derde en vierde uur komen de wekelijkse items weer voorbij, waaronder ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur) en ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur).

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, DAB+, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Gepubliceerd: 22 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×