Kunstmatige intelligentie bij 'EchtEsther'

KI of Al is het een vloek of een zegen? Een nieuwe wereld met een schat aan mogelijkheden of het einde van de mensheid. Overdrijf je nu niet een beetje? Misschien, maar de AI wordt steeds intelligenter en dat brengt krachten en gevaren met zich mee. Om goed te begrijpen wat AI nu eigenlijk is start programmamaakster Esther Sparnaaij donderdag 25 januari om 19.00 uur haar uitzending door dat even te verhelderen.

In de studio praat ze met Esther E. Gons, ondernemer, schrijver, visueel denker met passie voor “change for good”. Daarnaast schuift aan Peter Sparnaaij, ondernemer, hij ontzorgt ondernemers met ICT oplossingen.

Ook is er telefonisch contact met Jan Scheele. Een vroege digitale ondernemer die zich op vele manieren en in meerdere rollen heeft gespecialiseerd in digitale ontwikkelingen. Jan zal vertellen over het AI EVENT van Ondernemend Aalsmeer in The Beach op 30 januari.

Heb jij nu al een vraag of een opmerking over het onderwerp of voor een van de gasten? Laat een berichtje achter of mail naar esther@radioaalsmeer.nl

Meeluisteren kan 25 januari overal ter wereld vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Jan Scheele

Gepubliceerd: 22 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×