Hondentrimster Bianca bij 'Door de Mangel'

Met ‘Mooie Piet’ als 411e gast in de talkshow ‘Door de Mangel’ zijn we uiteraard extra blij dat we ook op TV Aalsmeer te zien zijn! Piet Vreeken, zoals zijn echte naam is, werkt als vrijwilliger in het hospice ThamerThuis. Daarover vertelde de 74-jarige Buurter passievol en maakte direct van de gelegenheid gebruik om nieuwe vrijwilligers te werven. De oud-seringenkweker moet in het hospice stoppen als hij 75-jaar wordt, maar had het liefst nog even door gegaan. Verder is Vreeken is een liefhebber van klassieke muziek, sport graag om de spieren soepel te houden en omschrijft zichzelf als rustig, een goede luisteraar en raadgever.

Natuurlijk heeft Piet een opvolger gezocht en gevonden. Al vele jaren is Bianca van der Meer een goede vriendin van Piet.  Zij is al 35 jaar rijks gediplomeerd hondentrimster en heeft een hondentrimsalon aan huis. Dat is best wel fysiek werk. Piet is benieuwd hoe lang ze dat nog blijft doen en wat ze daarna van plan is.

Als je ook een vraag hebt voor Bianca, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en dan leggen wij de vraag maandag 29 januari voor aan Bianca.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op

Foto: Bianca van der Meer met haar moeder

Gepubliceerd: 23 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×