TV programma Maestro inspiratie voor 'Intermezzo'

Voor de uitzending van maandagavond 29 maart heeft programmamaker Sem van Hest zich voor zijn programma ‘Intermezzo’ laten inspireren door de werken die tijdens het TV programma Maestro zijn vertolkt.

Onder andere werken van Ludwig van Beethoven, Johannes Brahms en Gustav Holst worden ten gehore gebracht tussen 21.00 en 23.00 uur.

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken elkaar afwisselende programmamakers Sem en Anna-Maria de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 23 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×