Twintigste editie Groep 8 Feest groot succes

Aalsmeer – Zaterdag 27 januari brak de N201 uit zijn voegen terwijl de oudste basisschooljeugd voor de twintigste keer het Groep 8 Feest vierde. Het jubileumevenement verwelkomde aanstaande brugklassers voor een onvergetelijke avond vol glitter en glamour onder het thema ‘Golden Glamour’. VIP’s schreden over de rode loper, vastgelegd door papparazzi Laurens Niezen.

Terwijl groep 8 zich normaal bezighoudt met het kiezen van een middelbare school en voorbereidingen voor de doorstroomtoets, werd afgelopen vrijdag een welverdiende pauze ingelast. De feestvreugde begon al in de klas, waar leerkrachten samen met leerlingen vooruitblikten op het feest, het eerste echte discotheekfeest voor velen.

DJ’s Anthony Ramdjas en Eric zorgden voor de muzikale omlijsting, waarbij de jongeren luidkeels meezongen met de nieuwste hits. Het vertrouwde concept met DJ’s, confetti, sitdowns en danswedstrijdjes bleef behouden. Gro-up Buurtwerk speelde een belangrijke rol in het mogelijk maken van dit spektakel.

De organisatoren, Eric Spaargaren, Manon Zwart en Lizanne Eveleens, kijken tevreden terug op het succesvolle evenement en kondigen alvast het volgende feest aan op 12 april 2024, met een Tropical thema. Het feest duurt van 19:30 tot 22:00 uur, een half uur korter vanwege de snellere inloop zonder winterjassen.

Foto: Laurens Niezen Fotografie

Gepubliceerd: 28 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×