Bijzondere 25e Editie van Ride for the Roses

Aalsmeer – Op zondag 29 september 2024 gaat de 25e editie van Ride for the Roses van start in Aalsmeer. Het iconische fietsevenement, waar deelnemers rijden ter ere van geliefden, wordt dit jaar groots gevierd. Naast de gebruikelijke fietsafstanden van 25 km, 50 km en 100 km, introduceert de organisatie een nieuwe 15 km wandelroute. Deze route leidt deelnemers door het prachtige kassengebied en langs idyllische wateren van het Groene Hart. De jubileumeditie verwelkomt presentatrice Sylvana IJsselmuiden als speciale ambassadeur, die haar persoonlijke ervaring met kanker deelt om bewustwording te vergroten.

Ride for the Roses is een eerbetoon aan geliefden die tegen kanker strijden of die we willen herinneren. Bij de finish ontvangt elke deelnemer een roos als symbool van liefde en steun. Door deel te nemen en geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding dragen deelnemers bij aan een hoopvolle toekomst. Meld je nu aan op www.ridefortheroses.nl en doe mee aan dit bijzondere evenement, waar liefde en solidariteit samenkomen in de strijd tegen kanker.

Gepubliceerd: 14 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×