Lente begonnen bij Boerenvreugd: twee dwerggeitjes geboren

Aalsmeer – Bij kinderboerderij Boerenvreugd is de lente op gang gekomen met de geboorte van twee schattige dwerggeitjes. De eerste is Finn, het pasgeboren bokje van dwerggeit Chloë. Overeenkomstig met de traditie op de boerderij krijgen alle dieren die in 2024 geboren worden namen die beginnen met de letter F.

Maar daar blijft het niet bij, want terwijl Finn zijn eerste stapjes zette, begon dwerggeit Celeste in een andere stal met haar bevalling. Ze verwelkomde dochter Fiona in de wereld. Momenteel verblijven de moeders en hun kroost nog even knus in de hooiberg, maar binnenkort mogen ze het boerderijterrein gaan verkennen. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij deze schattige nieuwe toevoegingen aan de boerderij. Je vindt Boerenvreugd aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

 

Gepubliceerd: 15 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×