De kracht van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Aalsmeer – Stichting ANDERS Amstelland organiseert op vrijdag 1 maart 2024 haar tweede Partnerbijeenkomst in het Flower Art Museum in Aalsmeer. Het evenement biedt ondernemers en geïnteresseerden een inspirerende middag met een boeiende lezing en volop netwerkmogelijkheden.

De stichting verbindt ondernemers met hulpvragen van kwetsbare mensen, waar hun product, dienst of talent een verschil kan maken. Zo krijgt maatschappelijk betrokken ondernemen concreet vorm en worden lokale behoeften aangepakt.

Het hoogtepunt van de bijeenkomst is de lezing van Rob van Rossum, stadionspreker bij Oranje en Ajax, die zijn ervaringen van de afgelopen 10 jaar zal delen, inclusief zijn betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven.

De Partnerbijeenkomst begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Ondernemers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze inspirerende bijeenkomst. Aanmelden en meer informatie zijn beschikbaar via www.stichtinganders.nl/amstelland.

Gepubliceerd: 15 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×