Dirk Box op herhaling bij 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ alleskunner Joey Koster als 414e gast. De 35-jarige Aalsmeerder werkte na zijn opleiding Hotel Management een paar maanden bij zijn oom in Brazilië. “Veel geleerd en ik raad iedere student aan een dergelijke reis te maken na zijn studie”, aldus Joey. Weer terug in Nederland kwam hij in het hotel van zijn ouders terecht als general manager. “Ik begon al als 12-jarige in het hotelwezen. Ik vulde destijds o.a. minibars” vertelde Koster. Naast zijn werk in Hotel Chariot, doet Joey aan kickboksen en krachttraining. Hij omschreef zichzelf als spontaan, sociaal en gezellig.

Op maandag 19 februari zijn de programmamakers van ‘Door de Mangel’ een weekje op vakantie. Toch hoeven de vaste luisteraars het programma niet te missen, want dan wordt een uitzending van 3 juli jl. herhaald met Dirk Box. Hij is ondernemer en initiatiefnemer van meerdere goede doelen, waaronder de stichting ‘Dag van je leven’. Daarnaast is hij al jaren
trouw lid van het bestuur van de ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum. De vraag die door zijn voorganger werd gesteld was of Dirk misschien nieuwe politieke ambities heeft.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Dirk Box

Gepubliceerd: 13 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×