'Echt Esther' heeft Kirsten Verhoef in de hoofdrol

Donderdag 15 februari om 19.00 uur gaat de uitzending van ‘Echt Esther’ over ZAAI Aalsmeer, maar heeft vooral met Kirsten Verhoef, in de hoofdrol.
Op dit moment loopt de 8e editie van ZAAI Aalsmeer. ZAAI is ontstaan uit de vraag van startende ondernemers, die behoefte hadden aan ondersteuning, kennis en netwerken. Ondernemen is een vak en vraagt kennis en vaardigheden op vele terreinen. Het opstellen van een businessplan, communicatie, acquisitie, financiële administratie en juridische aspecten. Het ZAAI programma biedt startende ondernemers de kans om op veel terreinen te leren en te groeien!

ZAAI startte in Amstelveen, opgericht door Haydée Op ‘t Veld, beleidsadviseur Economische Zaken. Voormalig wethouder Ad Verburg heeft het voor elkaar gekregen, dat de kosten van het coachproject structureel in de gemeentegroting werden opgenomen. Tot op de dag van vandaag wordt aan dat besluit nog steeds gevolg gegeven door het gemeentebestuur. In 2016 kwam de 1e editie van ‘ZAAI Aalsmeer’ en sindsdien wordt het traject elk jaar ontwikkeld en verbeterd.

Kirsten Verhoef is door de gemeente gevraagd om dit traject als projectmanager te leiden. En de spotlight staat tijdens deze uitzending dan ook op haar. Van Wouter de Vries tot en met Robert van Rijn maar ook Cor Millenaar, Ron Leegwater en Michiel Hoekstra zullen bijdragen.

Luister je mee? Dat kan overal ter wereld vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl
Foto: Kirsten Verhoef

Gepubliceerd: 13 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×