Nieuw programma: 'Business Lounge'

Vanaf aanstaande woensdag 14 februari 19.00 uur zal er een nieuw programma te beluisteren en te zien zijn bij Radio Aalsmeer: ‘Business Lounge’. In dit programma neemt Erik Verbeek de luisteraar en kijker mee achter de schermen bij diverse Aalsmeerse ondernemers.

In de eerder opgenomen uitzending van aanstaande woensdag heeft Erik, Jan Joris van der Zwaard (Discus J.J. van der Zwaard Dierenspeciaalzaak)  en Jan de Rooy (RS Jachttechniek) in de studio. Beide ondernemers zullen meer vertellen over het ontstaan van hun bedrijf, de huidige situatie en hun toekomstige plannen.

Erik verzorgde in de jaren ’80 programma’s en interviews met Nederlandse artiesten en bekende Aalsmeerders op M.R.A. (Music Radio Aalsmeer), de voorloper van radio Aalsmeer. Anno 2024 is Erik weer terug op de radio en zal de ondernemers een podium geven op op de lokale radio.

Nieuwsgierig geworden?  Luister aanstaande woensdag 14 februari om 19.00 uur naar de eerste uitzending van ‘Business Lounge’.

Foto: Erik Verbeek

Gepubliceerd: 12 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×