Anneke Harting te gast bij Aalsmeer Actueel

Zaterdag 10 februari in Aalsmeer Actueel delen we het inspirerende verhaal van Anneke Harting. De naam zal misschien niet iedereen uit Aalsmeer wat zeggen, maar haar kunstwerk ‘De Mijmerbank’ welke aan het einde van de Kanaalstraat staat is voor veel Aalsmeerders wel bekend. Anneke is een toegewijde keramiste met een diepe liefde voor klei.

Ontdek haar creatieve reis, waarbij ze grenzen doorbreekt en onverwachte oplossingen vindt voor monumentale vaasobjecten. Luister naar het samenkomen van haar passies, klei en taal, en leer meer over haar lidmaatschap bij de Vakgroep Nederlandse Keramisten.

Voor wie op zoek is naar een uniek kunstwerk op maat, onthult Anneke hoe je contact met haar kunt opnemen voor een opdracht. Een verhaal vol creativiteit en passie. Aalsmeer Actueel kunt u beluisteren tussen 13.00 – 15.00 uur

Gepubliceerd: 7 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×