Joey Koster als 414e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ weer een bijzondere gast. Dit keer de bekende zangeres Bonnie St. Claire die zich al meer dan 15 jaar een Aalsmeerse mag noemen. Ze vertelde uitgebreid over haar zangcarrière, haar ontdekking door Peter Koelewijn die ook haar artiestennaam heeft bedacht. “Ik heet eigenlijk Bonnie Swart en Black was al een veel voorkomende artiestennaam. Uit een stripboek haalde Peter de naam St. Clair en plakte daar om het vrouwelijker te maken een -e- achter”, vertelde de 73-jarige zangeres die ook aangaf voorlopig nog niet met pensioen te gaan. Bonnie noemde zichzelf mensen-mens, muzikaal en ambitieus. Dat laatste bleek ook uit haar wens nog eens met Peter Koelewijn een duet op te mogen nemen.

Natuurlijk heeft ook Bonnie een opvolger gezocht en gevonden. Op maandag 12 februari komt Joey Koster naar de studio. Joey maakt deel uit van de hotel Chariot-familie. Het hotel is gevestigd in een voormalig schoolgebouw onder de rook van Schiphol en kan ons daar waarschijnlijk veel over vertellen, Als je ook een vraag hebt voor Joey, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en dan leggen wij de vraag voor aan Joey.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 6 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×