Handboogvereniging Target zoekt leden

Kudelstaart – Op zaterdag 17 februari 2024 opent Handboogvereniging Target op de Wim Kandreef 9 in Kudelstaart haar deuren voor potentiële nieuwe leden. Van 12.00 uur tot 16.00 uur krijgen geïnteresseerden de kans om kennis te maken met de handboogsport. Nieuwe leden dienen eerst een verplichte beginnerscursus te volgen voordat ze lid kunnen worden. Het lidmaatschap staat open voor personen vanaf 12 jaar.

Tijdens deze kennismakingsdag kunnen aspirant-leden de accommodatie verkennen, de sfeer proeven, kennismaken met trainers en de verschillende disciplines binnen HBV Target ontdekken. Na de introductie is het mogelijk om in te schrijven voor twee beginnerscursussen: recurve schieten (zoals op de Olympische Spelen) of de traditionele cursus met traditionele bogen zonder hulpmiddelen.

Elke cursus biedt plaats aan 10 deelnemers voor het komende voorjaar, die gedurende 10 avonden van 19.30 tot 20.30 uur zullen plaatsvinden. De recurve-cursus start op maandagavond, terwijl de traditionele cursus op vrijdagavond plaatsvindt. De cursuskosten bedragen €100-, inclusief het gebruik van bogen en andere attributen van HBV Target. Voor wie niet aanwezig kan zijn op 17 februari, is aanmelden via secretariaat@hbvtarget.nl ook mogelijk, met vermelding van de voorkeur voor recurve of traditioneel schieten. Snel inschrijven is echter geboden, want vol=vol. Meer informatie: www.hbvtarget.nl.

Gepubliceerd: 4 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×