Ajax vervult hartverwarmende wens

Regio – Ajax-fan Dennis uit Mijdrecht heeft zijn langgekoesterde droom waargemaakt dankzij de Wensbank en de Ajax Foundation. Na een indrukwekkende aanvraag van zijn moeder Bianca, die vond dat Dennis na tegenslagen en zorgen wel iets positiefs verdiende, mocht hij vorige week zondag als ballenjongen bij de wedstrijd tegen RKC zijn helden van dichtbij bewonderen. Zijn ouders kregen een uitnodiging om vanaf de tribune mee te genieten van de wedstrijd.

Voor het gezin, dat te maken heeft gehad met gezondheidsproblemen, was deze dag bij Ajax een welkome ontspanning. Na een herseninfarct van zijn vader verleent hij mantelzorg waar nodig. Ook maakt hij zich veel zorgen over zijn moeder na een hartinfarct en borstkanker. Bianca Plantinga bedankte de organisatoren en benadrukte hoezeer Dennis deze ervaring verdiende. De Wensbank, gevestigd in Ziekenhuis Amstelland, blijft zich inzetten om wensen van patiënten te vervullen, in samenwerking met WISH3, waarmee ze bijzondere momenten creëren voor mensen die het het meest nodig hebben.

Gepubliceerd: 5 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×