Energiecoaches nu ook met warmtecamera op pad

Aalsmeer – In Aalsmeer en Kudelstaart zijn vrijwillige energiecoaches al anderhalf jaar actief, waarbij inwoners gratis bespaarafspraken kunnen maken. Nieuw is dat deze coaches nu ook een warmtecamera gebruiken om warmtelekken in huizen op te sporen. Na een training afgelopen najaar kunnen de coaches infraroodfoto’s maken om te zien waar isolatie nodig is.

Bewoners kunnen nog steeds een afspraak maken voor een bespaargesprek, waarbij de coach ook advies geeft over kleine energiebesparende maatregelen. Als u geïnteresseerd bent in een warmtescan voor uw woning, kunt u via www.bespaarafspraak.nl/aalsmeer een afspraak maken met een energiecoach. Let op: de beschikbaarheid van de warmtecamera kan beperkt zijn en is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Gepubliceerd: 6 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×