Cursus Digisterker helpt met de e-overheid

Aalsmeer – Na deze cursus kun je zelf een DigiD aanvragen en gebruiken, belastingaangifte doen, informatie vinden en aanvragen doen op websites van de overheid en gebruik maken van het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis. Dit kan nu allemaal op je telefoon, tablet of je computer. Maar hoe doe je dat? Dat leer je in deze cursus. Twee docenten leggen het uit. En je gaat zelf oefenen. Ook krijg je een werkboek waar alles in staat. Tijdens deze cursus wordt ook aandacht besteed aan het gebruik van het digitale patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis.

Enige computerervaring
De cursus is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met het gebruik van computer en internet. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat. De cursusdata zijn op: 1 maart, 8 maart, 15 maart en 22 maart van 10.00-12.00. Deze cursus is gratis! Inschrijven via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl of bel 020-5455556

Gepubliceerd: 6 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×