Herhaling 'Echt Esther' - de regisseur van je eigen leven

Door vakantie van programmamaakster Esther Sparnaaij is er donderdag 29 februari om 19.00 uur een herhaling te horen van de uitzending van 12 oktober 2023.  Daarin waren Joke van der Zee, Benita Roetman en Barbara te Boekhorst te gast.

Deze dames kozen voor hun eigen weg. Een weg die ze echt gelukkig maakt. Op een moment kozen ze die richting en bepaalden daarmee hun eigen pad. Joke begon haar eigen bedrijf als tekstschrijver, Benita werd theesommelier en doet dat op geheel eigen wijze. Ook Barbara kwam op een punt in haar leven waarop ze koos voor een heel ander eigen pad. Met haar Magic Methode helpt zij nu dagelijks heel veel mensen om hun pad ook te vinden.

Foto: Barbara te Boekhorst

Gepubliceerd: 27 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×