'Business Lounge' met Wapen van Aalsmeer en Saro Moves in de spotlights

In het nieuwe radioprogramma ‘Business Lounge’ staan steeds weer nieuwe lokale ondernemers centraal. Woensdag 28 februari heeft gastheer Erik Verbeek om 19.00 uur Nicolette Arkesteijn en haar zoon Stefan van Hotel Aalsmeer en restaurant het Wapen van Aalsmeer te gast in de radiostudio.

Verder zal ook Saro Soebdhan van Saro Moves Aalsmeer aanwezig zijn. Beide ondernemers zullen hun ondernemerschap en hun bedrijf presenteren aan de luisteraars en de kijkers. Want het programma zal ook op TV Aalsmeer te volgen zijn (kanaal 12 Caiway).

‘Business Lounge’ wordt om de week uitgezonden op woensdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur en wisselt daarmee af met ‘Radio Aalsmeer Politiek’.

Foto: Erik Verbeek

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×