Colette Lanser te gast in ‘Door de Mangel’

Vanwege de voorjaarvakantie was er afgelopen maandag geen live uitzending van ‘Door de Mangel’, maar kon u luisteren naar een herhaling van 3 juli vorig jaar. Toen was ondernemer en initiatiefnemer van meerdere goede doelen, waaronder de stichting ‘Dag van je leven’ Dirk Box te gast. Daarnaast is hij al jaren trouw lid van het bestuur van de ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum. Op de vraag die door zijn voorganger werd gesteld of Dirk misschien nieuwe politieke ambities heeft, antwoordde hij dat daar niet direct plannen voor zijn.

Komende maandag 26 februari zijn de programmamakers van ‘Door de Mangel’ weer terug van een weekje vakantie. De 415e gast is Colette Lanser-Eveleens. De geboren en getogen Aalsmeerse woont momenteel in Rijsenhout. Zij heeft jaren bij de CTAV gewerkt en staat momenteel in de Wereldwinkel. Ook zingt zij in de Aalsmeerse band ‘Dazzle’ en speelt zij toneel. Wat zij nog meer te vertellen heeft, hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×