Laatste keer 'Aalsmeer Easy' op zondagavond

Aanstaande zondagavond 25 februari is het programma ‘Aalsmeer Easy’ voor de laatste keer op zondagavond te beluisteren. Vanaf 1 maart gaat de nieuwe programmering op Radio Aalsmeer van start en na 132 wekelijkse uitzendingen op zondagavond verhuist ‘Aalsmeer Easy’ naar de late donderdagavond.
Presentator Meindert van der Zwaard sluit daar voortaan vanaf 23.00 uur je avond muzikaal af met een uur lang de beste Easy Listening, Softsoul, Rockballads en Jazzy Classics, uit heden en verleden, als voorbereiding op de nacht.
Kortom, lekkere rustige muziek tot aan middernacht op de donderdagavond.
Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×