Verkooptechnieken en ME bij 'Echt Esther'

Donderdag 22 februari om 19.00 uur weer een ‘Echt Esther’ met twee verschillende onderwerpen.

Marie José Giebels lanceerde kort geleden haar boek: ‘Verkopen zonder te Verkopen’. Een methode waarbij de nadruk van verkoop ligt op oprecht nieuwsgierig zijn. Ze heeft sinds 2008 haar eigen trainingsbureau ‘Mind Direction’ en geeft al 16 jaar salestraining en -coaching aan dienstverlenende verkopers.

Rob Wijbenga leerde de wereld van ME patiënten van dichtbij kennen. Zijn grote liefde Karen overleed in 2016 op 48-jarige leeftijd. Na haar dood werd hij benoemd tot voorzitter van de landelijke ME/cvs Vereniging. Esther Sparnaaij gaat in gesprek over hoe ME en ook long COVID-patiënten worstelen met erkenning en herkenning van hun ziekte. En wat is er 15 februari bereikt met de aanname van het amendement voor €4,4 miljoen subsidie voor onderzoek.

Foto: Marie José Giebels

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×