Heuse XXL kermis komt naar Aalsmeer

Aalsmeer – De Aalsmeerse kermis aan de Dreef, die vorig jaar een enorm succes was, komt weer terug met een indrukwekkende XXL-editie. Van 28 februari tot 3 maart belooft het parkeerterrein aan de Dreef een ware speeltuin te worden met attracties voor jong en oud.

Het hoogtepunt van dit jaar is de Europe Flyer, een zweeftoren die passagiers tot bijna 40 meter hoogte brengt voor een adembenemend uitzicht. Voor de durfals is er de Booster, een propeller die op grote snelheid door de lucht suist. Voor degenen die van snelheid houden is er de Breakdance, waar passagiers met hoge snelheid ronddraaien.
Naast deze spectaculaire attracties zijn er ook familieopties zoals de Swinging Coaster en de Mega Glijbaan. Voor de kleintjes zijn er diverse kinderattracties zoals de Vliegende Olifantjes en de Tea Cups.

Verder kunnen bezoekers genieten van een verscheidenheid aan lekkernijen en is er de mogelijkheid om kortingsbonnen te vinden op www.kermiskorting.nl. Als extraatje komen populaire karakters zoals Stitch, Pikachu, Super Mario, Yoshi en de PAW PATROL op verschillende dagen langs. Openingstijden: woensdag en donderdag van 13.00 – 22.30 uur. Vrijdag en zaterdag van 13.00
– 23.00 uur. En zondag van 12.00 – 21.30 uur.

Gepubliceerd: 20 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×