Boekenweek in Aalsmeer met Suzanna Jansen

Aalsmeer – Op woensdag 20 maart zal Suzanna Jansen, bekend van haar bestseller “Het pauperparadijs”, een lezing geven in De Oude Veiling in Aalsmeer. Het evenement, georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en De Bibliotheek Amstelland ter ere van de Boekenweek, belooft een boeiende avond te worden.

Jansen, een gerenommeerde auteur, verteller en moderator, staat bekend om haar enthousiaste en meeslepende presentaties. Haar nieuwste boek, “De Omwenteling”, werpt een verhelderende blik op de positie van vrouwen sinds 1922, het jaar waarin vrouwen voor het eerst mochten stemmen.

In haar boeken onderzoekt Jansen hoe het verleden het heden heeft gevormd, waarbij ze individuele levens verweeft met de grote historische gebeurtenissen. “De Omwenteling” biedt inzicht in de genderverhoudingen van vandaag de dag. Voor vrouwen én voor mannen.”

Tickets zijn verkrijgbaar via kunstencultuuraalsmeer.nl en de bibliotheekamstelland.nl. De lezing is op 20 maart om 20.00 uur in De Oude Veiling.

Foto: Mark Uyl

Gepubliceerd: 20 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×