Historische Tuin zoekt vrijwilligers voor snipperpad

Aalsmeer – Op vrijdag 15 maart doet het tuinbouwmuseum Historische Tuin mee aan NL Doet, waarbij vrijwilligers worden opgeroepen om te helpen bij een belangrijke klus ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het wandelpad van de tuin krijgt een nieuwe laag houtsnippers en alle hulp is welkom.

NL Doet biedt de mogelijkheid voor een dag vrijwilligerswerk bij diverse organisaties. Op de Historische Tuin start de dag om 10.00 uur met koffie en instructies van de tuinchef. Gewapend met kruiwagens en scheppen gaan vrijwilligers aan de slag om het pad te vernieuwen, zodat het museum vanaf eind maart weer duizenden bezoekers kan verwelkomen.

Tussen de middag worden broodjes verzorgd en zijn er pauzemomenten. Het werk eindigt rond 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of bellen naar 0297-322562. Meer informatie is te vinden op www.historischetuinaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 26 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×