Interactieve opera in FAM

Aalsmeer – Op vrijdag 8 maart wordt een unieke editie van Muziek in het Museum gepresenteerd, met de uitvoering van de interactieve opera ‘De Droom van Doretta’ in het Flower Art Museum in Aalsmeer. Sopraan Alessandra Marangon en pianist Erwin Rommert Weerstra brengen het verhaal van Doretta tot leven met prachtige aria’s en klassieke liederen, waarbij het publiek actief de verhaallijn kan beïnvloeden.

Marangon, een Italiaanse sopraan gevestigd in Nederland, en Weerstra, een meesterpianist met een passie voor opera en toneel, beloven een bijzondere avond met werken van onder andere Rossini, Bizet, Puccini en Verdi. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open vanaf 19.30 uur, in het Flower Art Museum aan de Kudelstaartseweg 1. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Stichting KCA. Naast het concert kunnen bezoekers ook de tentoonstelling ‘HOOP’ in het museum bekijken.

Foto: Alessandra Marangon

Gepubliceerd: 27 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×